Recepty > omáčky > studená hořčičná omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 lžíce sladké hořčice, 2 lžíce červeného vína, 2 lžíce oleje, sůl, špetka mletého pepře, citronová kůra
Jak připravit tento recept:
Veškeré přísady důkladně smícháme nebo rozšleháme.
Další recepty:
Kuře s hořčičnou omáčkou podáváme s vařenými těstovinami.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Hořčičné kuře můžeme podávat.
Ruská polévka boršč který zahustíme smetanou s rozkvedlanou lžící mouky.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Hořčičná polévka s kostičkami rohlíku.
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Koprová omáčka se smetanou.
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Hořčičná omáčka na víně necháme zhoustnout do viskozity majonézy.
Ruský boršč
Dozvíte se zde, jak se připravuje studená hořčičná omáčka a recept na přípravu.