Recepty > omáčky > studená křenová smetanová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
10 dkg strouhaného křenu, 1 jablko, 1 kelímek kysané, krémové smetany, 1 lžička citronové šťávy, 1/4 lžičky pepře, 1 lžička soli
Jak připravit tento recept:
Suroviny smícháme a mixujeme. Omáčka je vhodná k pečenému nebo uzenému masu či k vařenému uzenému kolenu.
Další recepty:
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Křenová omáčka je vhodná k hovězímu masu.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Smetanová česneková polévka s osmaženými houskovými kostičkami.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v předem vyhřáté troubě.
Křenová polévka se smetanou.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Krabí polévka se přímo nabízí k ochucení provensálským kořením.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou smícháme a dochutíme.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Koprová omáčka se smetanou.
Polévka z uzené ryby
Dozvíte se zde, jak se připravuje studená křenová smetanová omáčka a recept na přípravu.