Recepty

Recepty > polévky > studená polévka tarator

Studená polévka tarator recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 salátová okurka, 5 vlašských ořechů, pepř, 2 stroužky česneku, 1 lžíce oleje, 1 bílý jogurt, sůl, kopr

Recept na přípravu:

Okurku oloupeme, nastrouháme a posypeme pepřem. Vyloupaná jádra ořechů nasekáme najemno a smícháme s česnekem utřeným se solí, olejem a s jogurtem. Touto zálivkou promícháme okurku, posypeme nasekaným koprem a přidáme kousky ledu.

Další recepty:
Hrstková polévka zahuštěná jíškou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Krémová zelňačka s nadrobno nakrájenou a osmaženou houskou.
Bramboračka s houbami kterou vaříme do změknutí brambor i hub.
Italská zeleninová polévka minestrone je tradiční recept.
Krémová bramboračka, brambor nastrouháme nahrubo.
Těstoviny s listovým špenátem a parmezánem.
Studená rajská polévka ochucená lístky bazalky.
Houbová polévka se smetanou by se měla vařit nejméně dvacet minut.
Jihočeská bramboračka ochucená octem.
Mrkvová polévka s rýží zjemníme smetanou rozmíchanou s vaječným žloutkem.
Tarator studená okurková bulharská polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept studená polévka tarator.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.