Recepty > kuře > šunka smažená plněná polotovarem na drůbeží sekanou
Potřebné suroviny:
4-8 plátků šunky, 300 g polotovaru na drůbeží sekanou, 250 ml mléka, 100 g polohrubé mouky, 100 g tvrdého sýra, 2 vejce, tuk
Postup přípravy:
Plátky šunky rozložíme na prkénko a rozdělíme na ně rozmražený polotovar na drůbeží sekanou. Rozetřeme nožem, pak stočíme do tvaru obdélníka a namáčíme v těstíčku. Takto připravenou šunku osmažíme postupně po obou stranách v rozehřátém tuku, podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.
Těstíčko připravíme rozšleháním mléka s vejcem a polohrubé mouky a se strouhaným sýrem.
Další jídla:
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Gulášová polévka z mletého masa s polévkovým kořením.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí řízky se šunkou a sýrem osmažíme dozlatova.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Těstoviny s vejci
Recept na přípravu jídla šunka smažená plněná polotovarem na drůbeží sekanou přináší na talíř svoji chuť.