Recepty > omáčky > svíčková omáčka s falešnými brusinkami
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
mrkev, celer, kořenová petržel/pastiňák, cibule, ovesné vločky, seitan, sojová smetana, červená řepa, jablečný mošt, umeocet
Jak připravit tento recept:
Zeleninu nakrájíme na větší kousky. Vložíme do olejem vymazaného hrnce, zalijeme vodou tak, aby zelenina byla ponořená. Osolíme, přidáme koření, umeocet a dusíme do měkka. Vychladlé umixujeme, podle potřeby naředíme vývarem, dochutíme umeoctem a přidáme trochu sojové smetany.
Další recepty:
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Cuketa plněná rajčaty posypaná strouhaným sýrem.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Bramborová kaše s mlékem.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hovězí maso s křenem v pastě.
Křehký koláč s brusinkami pečeme při 170-180 °C.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Karbanátky z mletého masa
Dozvíte se zde, jak se připravuje svíčková omáčka s falešnými brusinkami a recept na přípravu.