Recepty > vepřové maso > svíčková z vepřového bůčku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 kg syrového bůčku, 2,5 lžíce vegety, 4 vejce
Postup přípravy:
Bůček pomeleme, přidáme ostatní suroviny a naplníme do tlačenkového střeva. Poté 2 hodiny pomalu vaříme ve vodě.
Další recepty:
vepřo knedlo zelo, ohnivé minutky, bůček na zelí, segedínský guláš, slavnostní vepřová žebírka, vepřové maso dušené v zelí, vepřová krkovice, zapečené vepřové plátky s okurkou, houbový guláš, roštěnka z vepřové kotlety, sekaná v županu, svíčková omáčka na smetaně, zapečené vepřové balíčky
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.