Recepty > kuře > švýcarské řízky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí řízky, 4 plátky šunky, 4 plátky anglické slaniny, 4 plátky plátkového sýra, hladká mouka, vajíčko, strouhanka, olej
Postup přípravy:
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, poklademe plátky šunky, sýra a anglické slaniny, zabalíme do kapsičky, sepneme a dále obalujeme jako řízek v hladké mouce, vajíčku a strouhance. Na rozpáleném oleji osmažíme řízky dozlatova. Podáváme s vařenými brambory.
Další jídla:
Kuře s olivami prohřejeme a podáváme.
Vánoční kapří polévka s osmaženou houskou.
Kuře s nádivkou má zlatavý povrch.
Kuřecí maso v nivové omáčce s nakrájenou petrželkou.
Boloňské špagety jsou světový recept.
Plněné kuřecí řízky podáváme s vařenými brambory.
Těstoviny se špenátem posypeme strouhaným sýrem.
Kuře na medu který smícháme s chilli omáčkou.
Kuřecí řízky v tatarské omáčce podáváme s bramborovou kaší jako přílohou.
Pečená husa a přílohou dle vlastní chuti.
Špízy z trouby se zeleninovou přílohou.
Telecí řízek
Recept, podle kterého je hračka připravit švýcarské řízky.