Recepty > sýr > sýrové karbanátky
Potřebné suroviny:
Budeme potřebovat: 2 Hermelíny, 2 dl mléka, 40 g hrubé mouky, 1 vejce, kmín, pepř, sůl
Postup přípravy:
Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši, do které vmícháme nastrouhaný Hermelín. Okořeníme, osolíme, vmícháme celé vejce a zahustíme strouhankou. Necháme vychladnout, z těsta tvarujeme karbanátky, které obalujeme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném tuku. Jsou dobré s brambory, polité tatarkou, nebo jen s černým chlebem.
Recepty na další jídla:
Játrové karbanátky zahustíme strouhankou.
Sýr smažený tak, aby nevytekl, jak toho docílit.
Plněné žampiony hermelínem s bramborem.
Smažený sýr s hranolkami osolíme a podáváme.
Smetanová omáčka s nivou vařená, až zhoustne.
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Kuřecí salát s ananasem dáme do ledničky vychladit.
Karbanátky z mletého masa podáváme s vařenými bramborami.
Smažený hermelín osmažíme dozlatova.
Nakládaný hermelín v nálevu.
Sýrová roláda krájená na tenké plátky.
Nivová omáčka s petrželkou nebo trochou oregana.
Kuřecí nudličky s hermelínem dochutíme solí a pepřem.
Naložený hermelín
Recept na přípravu jídla sýrové karbanátky, ochutnejte tuto pochoutku.