Recepty > těstoviny > tagliatelle al sugo di salsiccia
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Ingredience potřebné pro přípravu 4 porcí:
320 g čerstvých těstovin tagliatelle, 4 ks klobásek salsiccia - je možné nahradit je taliány nebo toulouskou klobásou, 4 stroužky česneku, olej, svítka rozmarýnu, hrst nasekané petrželové natě, 1 dl bílého vína, 2 naběračky omáčky Sugo pomodor, sůl
Postup přípravy těstovin Tagliatelle al sugo di salsiccia:
Na pánev s olejem vhodíme celé stroužky česneku, jen chvíli je opečeme, aby česnek pustil aroma, a vyndáme. Do pánve přidáme klobásu zbavenou střívka a rozdrobenou na kousky a lehce ji osmahneme. Po chvíli vhodíme rozmarýn, zalijeme vínem, promícháme a podlijeme omáčkou Sugo pomodor. Dochutíme solí. Uvařené těstoviny smícháme na pánvi s klobáskou, ozdobíme petrželkou a rozmarýnem.
Dobrou chuť u těstovin Tagliatelle al sugo di salsiccia.
Recept na další těstoviny:
špagety Aglio olio e peperoncino
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.