Recepty

Recepty > omáčky > tatarka z kysané smetany

Tatarka z kysané smetany

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 hustá kysaná smetana, 2 lžičky plnotučné hořčice, 1 malá sterilovaná okurka, 1 lžíce kapary v octě, mletý bílý pepř, sůl, cukr, worchesterová omáčka

Jak připravit tento recept:

Okurku nakrájíme na drobné kostičky, kapary propláchneme studenou vodou a nasekáme. Všechny ingredience smícháme dohromady.

Další recepty:
Tatarka z majolky dochucená solí a pepřem.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Tatarka z cukety vše rozmixujeme dohladka.
Houbová svíčková kterou mírně okyselíme.
Banány v kokosovém těstíčku se sezamovými semínky.
Bavorská svíčková s brusinkami.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Svíčková omáčka na smetaně kterou podáváme s kynutým knedlíkem.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Smetanová koprová omáčka s koprem a žloutkem.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Tatarka z jogurtu kterou dobře promícháme.
Koprová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje tatarka z kysané smetany a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.