Recepty > omáčky > tatarka z majolky
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g majolky, polovina cibule, 1-2 lžičky kremžské hořčice (může být i plnotučná), 1 sterilovaná okurka, lák z okurek, sůl, pepř
Jak připravit tento recept:
Do misky dáme majolku, přidáme najemno nakrájenou cibuli, hořčici, okurku, přilijeme lák z okurek (přibližně 3-5 polévkových lžic), aby vznikla konzistence tatarky. Dochutíme solí a pepřem.
Další recepty:
Bavorská svíčková s brusinkami.
Svíčková omáčka na smetaně kterou podáváme s kynutým knedlíkem.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Karbanátky z mletého masa podáváme s vařenými bramborami.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Smetanová koprová omáčka s koprem a žloutkem.
Houbová svíčková kterou mírně okyselíme.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Sýrové fondue posypeme mandlovými lupínky.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Pikantní tatarka z bílého jogurtu.
Banány v kokosovém těstíčku se sezamovými semínky.
Koprová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje tatarka z majolky a recept na přípravu.