Recepty

Recepty > omáčky > tatarka z mléka

Tatarka z mléka

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 dcl mléka, 1 lžička hořčice, 2 dcl oleje, sůl, pepř, vegeta

Jak připravit tento recept:

Vše ušleháme elektrickým šlehačem a dochutíme dle své chuti.

Další recepty:
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Tatarka z jogurtu kterou dobře promícháme.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Tatarka z cukety vše rozmixujeme dohladka.
Houbová svíčková kterou mírně okyselíme.
Tatarka z kysané smetany, okurky a hořčice.
Bavorská svíčková s brusinkami.
Svíčková omáčka na smetaně kterou podáváme s kynutým knedlíkem.
Smetanová koprová omáčka s koprem a žloutkem.
Tatarka z majolky dochucená solí a pepřem.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Koprová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje tatarka z mléka a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.