Recepty > omáčky > tatarská omáčka ze sardelové pasty
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
15 dkg základní majonézy, sůl, cukr, hořčice, mletý pepř, 1 sladkokyselá okurka, 1 malá cibule, sardelová pasta, citrónová kůra, sekaná zelená petržel nebo pažitka, citronová šťáva nebo ocet
Jak připravit tento recept:
Základní majonézu smícháme se špetkou soli, cukr, kávovou lžičkou hořčice, špetkou pepře, jemně nastrouhanou sladkokyselou okurkou, drobně krájenou cibulkou, kouskem sardelové pasty, strouhanou citronovou kůrou, sekanou petrželí nebo pažitkou a podle chuti přikyselíme.
Další recepty:
Francouzská cibulová polévka se šunkou a sýrem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Bavorská svíčková získá jemnou chuť brusinek.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s chlebem.
Majonéza bez vajec dochucená podle individuání chuti...
Ryby nakládané na kyselo necháme na chladném místě 10 až 14 dnů.
Smažená cibule s hrachovou kaší.
Francouzská bramboračka zasypaná nasekanou petrželkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Sýrové fondue napíchnuté na speciální vidličku.
Francouzské kuře na červeném víně které dochutíme barevným pepřem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Francouzská pórková polévka
Dozvíte se zde, jak se připravuje tatarská omáčka ze sardelové pasty a recept na přípravu.