Recepty

Recepty > omáčky > tatarská omáčka ze sardelové pasty

Tatarská omáčka ze sardelové pasty recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

15 dkg základní majonézy, sůl, cukr, hořčice, mletý pepř, 1 sladkokyselá okurka, 1 malá cibule, sardelová pasta, citrónová kůra, sekaná zelená petržel nebo pažitka, citronová šťáva nebo ocet

Jak připravit tento recept:

Základní majonézu smícháme se špetkou soli, cukr, kávovou lžičkou hořčice, špetkou pepře, jemně nastrouhanou sladkokyselou okurkou, drobně krájenou cibulkou, kouskem sardelové pasty, strouhanou citronovou kůrou, sekanou petrželí nebo pažitkou a podle chuti přikyselíme.

Další recepty:
Francouzská cibulová polévka se šunkou a sýrem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Bavorská svíčková získá jemnou chuť brusinek.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s chlebem.
Majonéza bez vajec dochucená podle individuání chuti...
Ryby nakládané na kyselo necháme na chladném místě 10 až 14 dnů.
Smažená cibule s hrachovou kaší.
Francouzská bramboračka zasypaná nasekanou petrželkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Sýrové fondue napíchnuté na speciální vidličku.
Francouzské kuře na červeném víně které dochutíme barevným pepřem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Francouzská pórková polévka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje tatarská omáčka ze sardelové pasty a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.