Recepty

Recepty > omáčky > tempeh na sladkoslano

Tempeh na sladkoslano recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

tempeh, cibule, pórek, shoyu, mirin, bulgur, ředkvičky

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli s marinovaným tempehem a po chvilce přidáme pórek. Zakápneme shoyu a asi 2 lžícemi mirinu mikawa a dusíme cca 5 minut. Talíř doplníme například bulgurem s gomasiem a rychlým ředkvičkovým pickles (zelenina).

Další recepty:
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Těstoviny s vejci a kečupem.
Bavorská svíčková se lžičkou brusinek.
Koprová omáčka se smetanou.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Pikantní kuřecí guláš do kterého přidáme nudličky kuřecího masa.
Lososová polévka dosolená podle chuti.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Houbový guláš zahustíme smetanou.
Segedínský guláš s houskovým či bramborovým knedlíkem.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Houbová svíčková mírně okyselená.
Smaženice z hub

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje tempeh na sladkoslano a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.