Recepty

Recepty > z jablek > těsto na štrůdl

Těsto na štrůdl recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

40 dkg hladké mouky, sůl, 1 celá Hera, 2 vaječné žloutky, 2 lžíce octa

Postup přípravy:

Mouku dáme na vál, přidáme špetku soli, uprostřed uděláme hluboký důlek, okolo nastrouháme na hrubém struhadle Heru, do důlku dáme žloutky, 3 lžíce vody a ocet, smícháme a zaděláme těsto. Přikryjeme fólií a necháme v chladnu odpočinout aspoň hodinu.

Další recepty:
Jogurtové těsto na pizzu posypeme strouhaným sýrem.
Buchta z nastrouhaných jablek která promícháme se skořicí.
Jablečný závin z listového těsta upečeme ve vyhřáté troubě.
Jablečné řezy s polevou - cukr, vejce a olej vyšleháme do pěny...
Sypaný koláč s jablky pečeme při 180 °C.
Jablka v županu pečeme dozlatova.
Nekynutý borůvkový koláč s drobenkou dáme upéci do vyhřáté trouby.
Pečená jablka která zalijeme sosíkem.
Bramborové knedlíky podáváme jako přílohu.
Rybízové řezy s krémem.
Nekynutý jablečný štrůdl

Recepty
Těsto na štrůdl

Vyzkoušejte recept a chutnejte štrůdl.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.