Recepty > polévky > těstoviny do polévky
Suroviny potřebné pro přípravu:
60-80g polévkových těstovin, sůl
Recept na přípravu:
Pro přípravu čirých hnědých polévek těstoviny uvařte v osolené vodě doměkka, propláchněte studenou vodou a po okapání rozdělte na talíře. Zalijte je vařícím vývarem, přidejte pokrájenou pažitku nebo rozsekanou petrželku a polévku podávejte.
Další recepty:
Celestýnské nudle jsou zavářka.
Domácí majonéza z vejce a oleje.
Drožďové knedlíčky do polévky které zaváříme.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Strouhání do polévky zaváříme po dobu 5-6 minut.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Morkové knedlíčky vaříme 3-4 minuty.
Rýže pečená v troubě recept na přípravu.
Houskové knedlíčky do polévky vaříme přibližně 4 minuty.
Polévkové kapání uvaříme.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Vývar z morkových kostí nakonec ochutíme.
Mléčná rýže
Těstoviny do polévky mají své chuťové kouzlo.