Recepty > omáčky > těstoviny s cizrnovo-zeleninovou omáčkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
dýně hokaidó, mrkev, kořenová petržel/pastiňák, cibule, řasa wakame, cizrna, umeocet, těstoviny, tempeh, dýňová semínka, kvašené zelí, shoyu
Jak připravit tento recept:
V malém množství vody se špetkou soli a řasou wakame uvaříme na větší kusy nakrájenou zeleninu (dýni, mrkev, petržel, cibuli), přidáme předem uvařenou cizrnu na prohřátí, vše rozmixujeme a dochutíme umeoctem. Podáváme s těstovinami.
Další recepty:
Segedínský guláš s houskovým či bramborovým knedlíkem.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Lososová polévka dosolená podle chuti.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Houbová svíčková mírně okyselená.
Houbový guláš zahustíme smetanou.
Pikantní kuřecí guláš do kterého přidáme nudličky kuřecího masa.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Koprová omáčka se smetanou.
Dýňová polévka se zázvorem na její povrch nasypeme slané sušenky.
Bavorská svíčková se lžičkou brusinek.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Celerová polévka s vločkami
Dozvíte se zde, jak se připravuje těstoviny s cizrnovo-zeleninovou omáčkou a recept na přípravu.