Recepty

Recepty > omáčky > těstoviny s dýní a tempehem

Těstoviny s dýní a tempehem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

řasa arame, dýně hokaidó, cibule, natto, miso, tempeh

Jak připravit tento recept:

Do hrnce nasypeme opranou řasu Arame, na velké kusy nakrájenou cibuli a dýni, posypeme sušeným nattem, lehce podlijeme vodou a dusíme. Po chvilce rozšťoucháme šťuchadlem na brambory a vmícháme miso. K tomu přidáme plátek tempehu opečený na pánvi a pickles.

Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Mexická fazolová polévka s rajčaty.
Cuketa plněná rajčaty posypaná strouhaným sýrem.
Křehký koláč s brusinkami pečeme při 170-180 °C.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Pikantní kuřecí guláš do kterého přidáme nudličky kuřecího masa.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Těstoviny s tuňákem smícháme s obsahem pánve.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Houbový guláš zahustíme smetanou.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Kuřecí nudličky na kari a pórku

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje těstoviny s dýní a tempehem a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.