Recepty

Recepty > omáčky > těstoviny s mrkvovou omáčkou a tempehem

Těstoviny s mrkvovou omáčkou a tempehem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

mrkev, červená řepa, cibule, těstoviny, tempeh, shoyu

Jak připravit tento recept:

Mrkev, cibuli a kousek červené řepy nakrájíme na kusy a podusíme doměkka se špetkou perníkového koření. Když k zelenině přidáme jen menší množství vody, omáčku nemusíme ničím zahušťovat, jinak zahustíme kukuřičným škrobem. Pro doplnění luštěnin na tuku osmahneme tempeh natural a zakápneme ho shoyu. Omáčku podáváme s těstovinami a listem čínského zelí.

Další recepty:
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Houbová svíčková zahuštěná a okyselená.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Bavorská svíčková s masem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Koprová omáčka se smetanou.
Smaženice z hub s chlebem.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje těstoviny s mrkvovou omáčkou a tempehem a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.