Recepty > těstoviny > těstoviny s tuňákem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
konzerva 200 g tuňáka ve vlastní štávě nebo v oleji, 2 lžíce olivového oleje, lžíce másla, stroužek česneku, 200 g cherry rajčat, lžíce sekané petrželky, těstoviny, mletý pepř, sůl, strouhaný parmezán na posypání
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji a másle lehce osmahneme rozdrcený česnek. Přidáme nakrájená cherry rajčata a petrželku, osolíme a pomalu dusíme. Z konzervy slijeme štávu nebo olej a maso z tuňáka dáme prohřát k rajčatům do pánve. Mezitím si uvaříme těstoviny podle návodu, scedíme a smícháme s obsahem pánve.
Těstoviny s tuňákem podáváme horké, posypané nastrouhaným parmezánem.
Další recepty:
Špagety Aglio olio e peperoncino s feferonkami.
Kotlety na šlehačce pečeme v předem vyhřáté troubě.
Smetanové tagliatelle posypané parmezánem.
Těstoviny s houbami čerstvými nebo mraženými.
Bramborová pomazánka pro namazání na chléb.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny - česnek oloupeme...
Zelňačka s klobásou a kyselou smetanou.
Boloňské špagety jsou klasika světové kuchyně.
Játra na cibulce podáváme s rýží.
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Ochutnejte jídlo skvélé chuti, které vám přináší recept těstoviny s tuňákem.