Recepty > těstoviny > těstoviny s tuňákem a parmazánem
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g konzerva tuňáka ve vlastní štávě nebo v oleji, stroužek česneku, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce másla, 20 dkg cherry rajčat, 1 lžíce sekané petrželky, těstoviny, čerstvě mletý pepř, sůl, sýr parmazán
Recept na přípravu:
Rozehřejte spolu olej s máslem a lehce v rozdrcený česnek. Přihodte nakrájená rajčata a petrželku, osolte a pomalu duste. Z konzervy slijte štávu nebo olej a maso z tuňáka dejte prohřát k rajčatům do pánve. Mezitím uvařené těstoviny sceďte a smíchejte obsahem pánve. Podávejte horké, nezapomeňte postrouhat parmazánem.
Další recepty:
Kuře s olivami ještě krátce prohřejeme.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Fazolačka z konzervy kterou podáváme s chlebem.
Treska s rajčaty kterou přelijeme šťávou.
Boloňské špagety jsou klasika.
Těstoviny s tuňákem a sušenými rajčaty, pro zpestření můžeme přidat i olivy či kapary.
Brokolice se sýrovou omáčkou se vyznačuje charakteristickou chutí.
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Smetanová omáčka s tuňákem a limetkou.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.
Těstovinový salát s tuňákem a zakysanou smetanou kterou jej přelijeme.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Těstoviny s tuňákem a olivami
Ochutnejte jídlo skvělé chuti, které vám přináší recept těstoviny s tuňákem a parmazánem.