Recepty

Recepty > polévky > thajská nudlová polévka

Thajská nudlová polévka

Suroviny potřebné pro přípravu:

200g hovězího steaku, 1 svazek koriandru, 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžičky strouhaného zázvoru, 1 pórek, 1 mrkev, 100g celeru, 1 červená chilli paprička, 1 lžíce sezamového oleje, 1,2 litru vývaru, sůl, pepř, 100g asijských nudlí

Recept na přípravu:

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Nasekejte koriandr a smíchejte ho se sójovou omáčkou a zázvorem. Maso v takto připravené směsi 20 minut marinujte. Očistěte zeleninu, nakrájejte ji nadrobno. Z čili odstraňte jádra a nakrájejte na proužky. S pórkem poduste na oleji. Zalijte vývarem, přidejte zbylou zeleninu. Vařte 5 minut a okořeňte. Uvařte nudle a podávejte ozdobené koriandrem.

Další recepty:
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 4 minuty zavaříme.
Telecí polévka z vývaru.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutky.
Telecí ragú s chřestem podáváme s rýží.
Zelňačka z uzených kostí dochucená polévkovým kořením a solí.
Polévka šči s mírně kyselou smetanou v omáčníku.
Čínská švestková omáčka z kuřecího vývaru.
Bílá bramboračka zahuštěná jíškou.
Hovězí vývar z morkových kostí nalijeme do talířů a podáváme.
Bouillabaisse - mořské plody necháme rozmrazit.
Polévka z mletého hovězího masa s kapáním.
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Thajská kuřecí polévka recept

Recepty
Motto

Thajská nudlová polévka má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.