Recepty > moučníky a dezerty > tiramisu po česku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 pomazánková másla, 2 šlehačky 33%, 1 tvaroh ve vaničce, 200 g moučkového cukru, 2 balíčky cukrářských piškotů, rozpustná káva, maretto, kakao
Recept na přípravu:
Z pomazánkového másla, tvarohu, šlehačky a cukru vyšleháme hustý krém. Dortovou formu vymažeme máslem a na dno poklademe vrstvu piškotů namočených v kávě s amarettem. Na piškoty rozetřeme přibližně třetinu krému, na který poklademe opět vrstvu do kávy namočených piškotů, opět vrstvu krému a třetí vrstvu piškotů zakryjeme zbytkem krému. Povrch uhladíme a vložíme do lednice uležet. Druhý den opatrně objedeme nožem boky a rozepneme formu. Posypeme kakaem a podáváme.
Dobrou chuť.
Další recepty:
Chléb z kvásku a žitné mouky.
Tiramisu je italská pochoutka.
Krevetová omáčka s mascarpone se hodí k těstovinám tagliatelle.
Koláč se švestkami - vypracujeme tuhé těsto...
Mascarpone krém připravíme ze šlehačky.
Tiramisu z pomazánkového másla - nejprve si připravíme krém...
Ovocný koláč z ovoce dle chuti.
Čokoládový dort ze tří dílů.
Tiramisu z mascarpone s piškoty máčenými v kávě.
České buchty ochutí rozmanité náplně.
Ochutnejte recept na tiramisu po česku.