Recepty > vánoční cukroví > tmavé kokosové kuličky
Potřebné suroviny:
200 g moučkového cukru, 150 g ztuženého tuku, 1 vejce, 200 g kokosové moučky, 3 lžíce kakaa, 2 lžíce javorového sirupu
Postup přípravy:
Tuk rozpustěte ve vodní lázni, přidejte ostatní suroviny a promíchejte do vychladnutí. Tvarujte kuličky, obalujte v kokosové moučce.
Další recepty:
Vánoční cukroví s medem a ořechy máčíme v čokoládové polevě.
Šuhajdy dáme ztuhnout.
Nepečené oříškové kuličky necháme ztuhnout.
Jablkový salám obalíme cukrem.
Sezamové kuličky s medem vkládejte do papírových košíčků.
Pařížské koule z tatranky.
Tmavá kokosová čokoláda daná vychladit.
Skořicové kuličky namáčejte v čokoládové polevě.
Vánoční ovoce necháme zaschnout a uložíme.
Žloutková kolečka obalíme rozdrcenými ořechy.
Ořechová srdíčka nechte 2 dny odležet.
Mozartovy koule necháme ztuhnout.
Košíčky s krémem a rozinkami plníme máslovým krémem a ozdobíme.
Čínská švestková omáčka
Tuto pochoutku přináší recept tmavé kokosové kuličky.