Recepty > ryby > treska s rajčaty
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
mořská treska, rajčata (stejné množství, jako ryby), sušený česnek, bazalka, sůl, máslo
Postup přípravy:
Tresku vložíme do pekáčku, rajčata rozpůlíme a vložíme k rybě, posypeme česnekem, bazalkou, solí a na každou tresku položíme kousek másla. Pečeme v troubě. Když jsou rajčata pečená, vyndáme vše z trouby, rajčata ve stávě z pečení důkladně rozmačkáme a přelijeme takto vzniklou šťávou tresku, kterou jsme mezitím položili na talíř.
Další recepty:
ryby nakládané na kyselo, polévka halászlé, makrela na paprice
Jídlo treska s rajčaty rozezní chuťové pohárky.