Recepty

Recepty > ostatní > tuňákový sendvič

Tuňákový sendvič

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

8 plátků toutového chleba, 120 g tuňáka v oleji (1 konzerva), 1 ledový salát, 1 paprikový lusk, štáva z poloviny citronu, 1 lžíce nahrubo nasekaných vlašských ořechů, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Plátky toutoveho chleba opečte nasucho. Na čtyři plátky položte listy ledového salátu, rozdělte na kousky nakrájený paprikový lusk a tuňáka. Posypte vlašskými ořechy, opepřete, osolte, pokapejte citronovou šťávou a zakryjte druhým plátkem chleba.

Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Těstoviny s tuňákem z konzervy můžeme postrouhat parmazánem.
Italská rajčatová omáčka z rajčat.
Polévka cibulačka se sýrem ochucená utřeným česnekem.
Tuňákový salát s těstovinami přelijeme zálivkou.
Koprovka s vejcem a houskovým knedlíkem.
Kuřecí játrová paštika je zabalená do alobalu, aby neokorala.
Pikantní zelňačka s brambory.
Sendvič s tuňákem, rajčetem, salátem a vejcem.
Kuřecí játra na grilu otáčíme a často potíráme olejem.
Kolínka se salámem smícháme s připravenou směsí.
Pikantní omáčka ke grilovanému masu je ochucená medem, solí a mletým pepřem.
Česnekový dip ke steaku podle chutí dokořeníme.
Sendvič se slaninou a vejcem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo tuňákový sendvič.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.