Recepty > tvaroh > tvaroh s pažitkou
Suroviny potřebné pro přípravu:
600 g měkkého tvarohu, 150 g mléka, dle chuti: pažitka a sůl
Postup přípravy:
Tvaroh osolíme a rozšlaháme s mlékem. Pažitku posekáme na jemno a vmícháme do tvarohové pěny. Podáváme s čerstvým chlebem.
Další recepty:
Borůvkový trhanec servírujeme s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou.
Buchta s tvarohem s kousky tvarohu.
Tvarohová pomazánka s koprem a rajčaty.
Jablkové knedlíky vložíme vařit do osolené vody.
Americká buchta s ořechy a rozinkami.
Tiramisu z pomazánkového másla jako náhražkou za mascarpone.
Borůvkový koláč s tvarohem pečeme v předehřáté troubě do zlatova.
Koláč s tvarohem a rozinkami.
Rybízové řezy vložíme do ledničky a necháme vychladit.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Tvarohové řezy pečeme v mírně vyhřáté troubě.
Tvarohové knedlíky posypané skořicí.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Recept, podle kterého je hračka připravit tvaroh s pažitkou.