Recepty > ostatní > utopenci rychlovka
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
500g kabanosu (nebo špekáčků), 4 cibule
Nálev: 5 lžic octa, 5 lžic oleje, 5 lžic kečupu, 5 lžic plnotučné hořčice, 4 lžíce worcesteové omáčky, 9 lžic vody, 1/2 lžičky chilli, pepř, paprika, sůl
Postup přípravy:
Salám nebo špekáčky a cibuli nakrájené na kolečka naplníme střídavě do poloviny sklenice. Lák svaříme na mírném ohni do hladké hmoty. Teplý nalijeme do sklenice, urovnáme zbylý salám a cibuli, upěchujeme, uzavřeme víčkem. Po vychladnutí můžeme utopence jíst.
Skladujeme v lednici.
Další recepty:
Kuře na rozmarýnu s česnekem podáváme s rýží.
Recept na domácí klobásy které pečeme v troubě.
Utopenci s cibulí jsou odležení v lednici.
Cuketová polévka s paprikou dobře zasytí i mlsné jazýčky.
Smažená cibule se hodí k hrachové kaši.
Bramboráky se zelím osmažíme z obou stran dozlatova.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou posypeme parmazánem.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme ve vroucí polévce.
Sedmihradské zelí 20 minut zapékáme.
Zapečené brambory s párky doplníme kyselou okurkou.
Pikantní zelňačka s brambory.
Utopenci s cibulí a zelím necháme 6-7 dní uležet v ledničce.
Pikantní utopenci necháme v chladu uležet.
Recept na kuře pečené na kysaném zelí
Recept, podle kterého připravíte jídlo utopenci rychlovka.