Recepty

Recepty > ostatní > utopenci s hořčicí a paprikou

Utopenci s hořčicí a paprikou

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

1,3 litru octa, 2,3 litru vody, celý kuličkový pepř, nové koření, bobkový list, hořčičné semínko, feferonka, 2 kg kabanosu, plnotučná hořčice, mletá paprika, cibule

Postup přípravy:

Nálev svaříme a necháme vychladnout. 2 litry nálevu vyjde do 5 litrové láhve.

Kabanos nakrájíme na kolečka, potřeme plnotučnou hořčicí, posypeme mletou paprikou, přidáme pepř, nové kořemí, bobkový list, proložíme cibulí, zalijeme nálevem a necháme 1 týden v chladu.

Utopence s hořčicí a paprikou jíme s chlebem.

Další recepty:
Kuře na rozmarýnu s česnekem podáváme s rýží.
Bramboráky se zelím osmažíme z obou stran dozlatova.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou posypeme parmazánem.
Pikantní zelňačka s brambory.
Recept na domácí klobásy které pečeme v troubě.
Utopenci z točeného salámu jsou zalití vychladlým nálevem.
Masová směs na tousty do níž přidáme zeleninovou směs.
Zapečené brambory s párky doplníme kyselou okurkou.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme ve vroucí polévce.
Jednohubky s tresčími játry, do každé zabodněte bodlo s citronem a polovinou rajčátka.
Cuketová polévka s paprikou dobře zasytí i mlsné jazýčky.
Pikantní utopenci necháme v chladu uležet.
Rychlí domácí pikantní utopenci jíme s chlebem.
Pikantní guláš

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo utopenci s hořčicí a paprikou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.