Recepty

Recepty > omáčky > uzené maso s křenovou omáčkou

Recept - Uzené maso s křenovou omáčkou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

500g uzeného masa, olej, 3 lžíce hladké mouky, 3 dcl mléka, 1-2 dcl bílého vína, 100 g nastrouhaného křenu, mletý pepř

Jak připravit tento recept:

Uzené maso uvaříme doměkka. Na rozehřátý olej přidáme mouku a vytvoříme jíšku, ke které přilijeme mléko, okořeníme, osolíme a vaříme do hladka přibližně 15 minut. Poté přilijeme bílé víno a 5 minut na malém plameni vaříme, přidáme strouhaný křen.

Maso nařežeme na plátky, které přelijeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.

Další recepty:
kuře se sýrovou omáčkou, pečené vepřové maso se zeleninou v hořčičné omáčce, boloňská omáčka, jak udělat chilli omáčku, vepřové nudličky s omáčkou z piva, domácí tatarka, pečené kuře na bazalce, vepřové nudličky na víně, játrová omáčka, vepřové plátky na žampionech, domácí klobásy, houbová omáčka se smetanou, čínská polévka, kuřecí prsíčka plněná hermelínem, houbová omáčka

Recepty
Uzené maso

Dozvíte se zde, jak se připravuje uzené maso s křenovou omáčkou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.