Recepty > polévky > uzený vývar
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
Uzená žebra, mrkev, celer, pórek, petržel, cibule, 1 bobkový list, 3 kuličky nového koření, 2 kuličky pepře, masox, sůl, krupička, jíška
Recept na přípravu:
Uzená žebra vložíme do studené vody spolu s nakrájenou zeleninou a kořením, uvedeme do varu a na mírném ohni pomalu vaříme. Po uvaření vyndáme žebra, zeleninu a koření. Vývar přecedíme, podle chuti dosolíme, přivedeme k varu, přidáme jíšku a 15 minut vaříme. 5 minut před koncem vaření přidáme krupici.
Další recepty:
Italské rizoto s houbami na víně.
Sýrová polévka s bramborem.
Uzený vývar se zeleninou a hlívou.
Bílá polévka s vajíčkem - brambory oloupeme...
Uzený vývar s houbami a krupicovou zavářkou podáváme posypaný petrželkou.
Vajíčková polévka se zeleninou.
Krémová rybí polévka recept.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které zavaříme...
Bramboračka s kouskem párku.
Uzený vývar s kroupami, které si připravíme zvlášť.
Mleté kuřecí maso s houbami
Ochutnejte recept uzený vývar.