Recepty > polévky > uzený vývar s brambory a kroupami
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
uzené kosti, cibule, celý pepř, nové koření, bobkový list, sůl, 2 hrsti krup, 4 brambory, 1/2 kostky masoxu, mražená zelenina, pepř, majoránka, světlá jíška
Recept na přípravu:
Do studené vody vložíme uzené kosti s celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem a na poloviny překrojenou oloupanou cibulí. Lehce osolíme (kosti jsou slané), uvedeme do varu a na mírném ohni pomalu vaříme. Z vývaru vyjmeme kosti a zeleninu, vývar scedíme a z kostí obereme maso. Do vývaru přidáme masox, brambory nakrájené na kostičky, mraženou zeleninu a kroupy, které jsme si mezitím uvařili. Necháme povařit a poté přidáme maso obrané z kostí, podle chuti osolíme a opepříme, přidáme majoránku a když jsou brambory měkké, zahustíme světlou jíškou.
Další recepty:
Cuketová polévka s brambory - cibuli a česnek nakrájíme najemno...
Uzený vývar s kroupami, které si uvaříme zvlášť.
Sýrová polévka s bramborem.
Kedlubnová polévka s rýží a karotkou.
Uzený vývar se zeleninou a hlívou.
Bramboračka s kouskem párku.
Uzený vývar s luštěninami - fazolemi a čočkou.
Vajíčková polévka se zeleninou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které zavaříme...
Krémová rybí polévka recept.
Bramboračka s kroupami
Ochutnejte recept uzený vývar s brambory a kroupami.