Recepty

Recepty > polévky > uzený vývar s hraškou

Recept - Uzený vývar s hraškou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 litr uzeného vývaru, 200 g uzeného masa, 3 lžíce hrašky, 1 vejce, sůl, olej, zelená petrželka

Recept na přípravu:

Do hrašky přidáme vajíčko, sůl a takové množství vody, aby vzniklo těstíčko podobné hustoty, jako na palačinky, které necháme chvilku odpočinout. Poté rozehřejeme olej, na kterém usmažíme 1-2 palačinky. Stočíme je a nakrájíme na nudle.

Do hlubokých talířů vložíme nudle, na kostičky nakrájené uzené maso, přelijeme teplým vývarem a hustě posypeme petrželkou.

Další recepty:
Italské rizoto s houbami na víně.
Uzený vývar s kroupami, které si uvaříme zvlášť.
Sýrová polévka s bramborem.
Bílá polévka s vajíčkem - brambory oloupeme...
Uzený vývar se zeleninou a hlívou.
Uzený vývar s houbami a krupicovou zavářkou podáváme posypaný petrželkou.
Vajíčková polévka se zeleninou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které zavaříme...
Krémová rybí polévka recept.
Bramboračka s kouskem párku.
Mleté kuřecí maso s houbami

Recepty
Motto

Ochutnejte recept uzený vývar s hraškou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.