Recepty > polévky > uzený vývar s hraškou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr uzeného vývaru, 200 g uzeného masa, 3 lžíce hrašky, 1 vejce, sůl, olej, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Do hrašky přidáme vajíčko, sůl a takové množství vody, aby vzniklo těstíčko podobné hustoty, jako na palačinky, které necháme chvilku odpočinout. Poté rozehřejeme olej, na kterém usmažíme 1-2 palačinky. Stočíme je a nakrájíme na nudle.
Do hlubokých talířů vložíme nudle, na kostičky nakrájené uzené maso, přelijeme teplým vývarem a hustě posypeme petrželkou.
Další recepty:
Italské rizoto s houbami na víně.
Uzený vývar s kroupami, které si uvaříme zvlášť.
Sýrová polévka s bramborem.
Bílá polévka s vajíčkem - brambory oloupeme...
Uzený vývar se zeleninou a hlívou.
Uzený vývar s houbami a krupicovou zavářkou podáváme posypaný petrželkou.
Vajíčková polévka se zeleninou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které zavaříme...
Krémová rybí polévka recept.
Bramboračka s kouskem párku.
Mleté kuřecí maso s houbami
Ochutnejte recept uzený vývar s hraškou.