Recepty > polévky > vajíčková polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
60g másla, 60g krupice, 2 vejce, 4 lžíce strouhané kořenové zeleniny, 1 lžíce nakrájeného póru, pepř, sůl
Recept na přípravu:
Z rozehřátého másla a krupice vytvoříme světlou jíšku, odstraníme z ohně a necháme vychladnout. Vmícháme vajíčka a opět mícháme na mírném ohni tak dlouho, až se vytvoří malé halušky. Poté zalijeme vodou, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, osolíme, opepříme a chvíli povaříme.
Další recepty:
Telecí polévka s bramborem a kořenovou zeleninou.
Zapečená rýže se zelím a vepřovým masem - rýži uvaříme dle návodu a necháme odkapat...
Krémová bramboračka se žampiony je zjemněná smetanou.
Kedlubnová polévka s rýží a karotkou.
Telecí polévka z mletého masa ochucená kořením.
Bramboračka s kouskem párku.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které zavaříme...
Sýrová polévka s bramborem.
Krémová rybí polévka recept.
Vajíčková tlačenka
Ochutnejte recept vajíčková polévka.