Recepty > vepřové maso > vajíčková tlačenka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 g mletého vepřového masa, 4 syrová vejce, 4 natvrdo uvařená vejce, salám (vysočina), 1 lžička Vegety, sůl, mikrotenový sáček, provázek na zavázání
Postup přípravy:
Smícháme mleté vepřové maso, syrová vejce, nadrobno rozkrájená vařená vejce, 5 silnějších koleček salámu nakrájených na kostičky, Vegetu a sůl. Důkladně promícháme a vzniklou směsí naplníme mikrotenový sáček, který zavážeme provázkem a vložíme do vroucí vody, kde vaříme 2 hodiny na mírném ohni.
Další recepty:
vepřo knedlo zelo, ohnivé minutky, vepřová kýta plněná vejci, segedínský guláš, zapečené vepřové kotlety, vepřová kýta na bramborech a klobáse, zapečená vepřová krkovice, zapečené vepřové plátky s okurkou, houbový guláš, roštěnka z vepřové kotlety, sekaná v županu, svíčková omáčka na smetaně, vepřové kotlety s lečem
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.