Recepty

Recepty > ostatní > veka plněná paštikou

Veka plněná paštikou

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

1 veka, 1 lžíce másla
Pomazánka: 2 játrovky nebo játrové paštiky, lžička hořčice, 2 lžíce másla - smícháme
Náplň: 4 kyselé okurky, 4 vařená vejce, rajčata, papriky

Postup přípravy:

Veku rozkrojíme, vydlabeme, potřeme tence máslem, natřeme polovinou paštikové pomazánky, poklademe nakrájenými okurkami, vejci, proužky rajčat bez jadřinců a paprik. Potřeme druhou polovinou paštikové pomazánky, přiklopíme druhou polovinou veky, pevně zabalíme do alobalu a necháme ztuhnout v lednici.

Další recepty:
Čočková polévka s uzeninou kterou dochutíme sekanou petrželkou.
Sendvič s tuňákem, rajčetem, salátem a vejcem.
Zapečená plněná rajčata podáváme s topinkami nebo vekou.
Nakládané hlávkové zelí s křenem uložíme do chladu a temna.
Rychlá vajíčková polévka do které přidáme sůl a nasekanou petrželku.
Těstoviny s tuňákem z konzervy můžeme postrouhat parmazánem.
Kachní roláda posypaná kmínem.
Zapečený květák se šunkou a sýrem dáme na 20 minut zapéct do trouby.
Plněná kuřecí kapsa chutná s rýží jako přílohou.
Plněná tortilla kterou můžeme posypat pokrájenou cibulkou.
Bramborový guláš s uzeninou posypeme majoránkou.
Pečené kuře se sýrem podáváme s topinkami.
Plněná veka obložená čerstvou zeleninou.
Celozrnné bagety z domácí pekárny

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo veka plněná paštikou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.