Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřová panenka na provensálském koření

Recept - Vepřová panenka na provensálském koření

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

800 g vepřové panenky, olivový olej, sůl, pepř, provensálské koření, dijonská hořčice

Postup přípravy:

Vepřovou panenku naložíme do olivového oleje se solí, pepřem a provensálským kořením a necháme přes noc v chladu odležet.

Druhý den panenku zprudka osmahneme, namažeme dijonskou hořčicí, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a zvolna pečeme v troubě.

Vepřovou panenku na provensálském koření podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.

Další recepty:
vepřové plátky se špagetami a chřestem, vepřová panenka na víně, vepřové nudličky na víně, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na víně, vepřová panenka na švestkách s provensálským přelivem, vepřové kotlety zapečené s brambory a smetanou, vajíčková tlačenka, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové ledvinky s muchomůrkou růžovkou, vepřová panenka na víně

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.