Recepty > vepřové maso > vepřová panenka s čokoládovou omáčkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Vepřová panenka, olej, 1 cibule, sůl, pepř, chilli koření, 50 g hořké čokolády
Postup přípravy:
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, poté osmažíme nakrájenou, osolenou, opepřenou vepřovou panenku, maso vyjmeme a uchováme v teple. Do oleje přidáme chilli koření dle chuti a nalámanou čokoládu a přivedeme k varu. Je-li omáčka hustá, můžeme ji trochu zředit masovým vývarem.
Další recepty:
katův šleh, vepřová panenka na švestkách s provensálským přelivem, opilé vepřové, naložené vepřové řízky, arašídové řízky, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, kotlety se sýrem, plněné vepřové řízky v trojobalu, zbojnické špízy, vepřová panenka na provensálském koření, vepřová růže, kořeněná vepřová plec
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.