Recepty > vepřové maso > vepřové kotlety zapečené s brambory a smetanou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Brambory, máslo, sůl, pepř, vegeta, vepřové kotlety, smetana na vaření
Postup přípravy:
Do máslem vymazaného pekáče poklademe na plátky nakrájené brambory, osolíme, opepříme a ochutíme vegetou. Přidáme osolené a opepřené vepřové kotlety, na které poklademe další vrstvu brambor. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na teplotu 220 °C, kde pečeme asi 45 minut. Poté odkryjeme, zalijeme smetanou a odkryté pečeme další půl hodinu.
Další recepty:
vepřová panenka na víně, balkánské vepřové nudličky, vepřové kotlety, vepřové nudličky na víně, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na víně, zapečené mexické plátky, plněné vepřové řízky v trojobalu, vajíčková tlačenka, velikonoční nádivka, domácí klobásy, vepřová plec s párkem a okurkou
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.