Recepty > vepřové maso > vepřové maso marinované v česnekovo-feferonkové marinádě
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g vepřového masa, 3 cibule, 3 celá vejce, 1 lžička Solamylu, 1 lžička cukru, 1 a 1/2 lžičky kari koření, 3-4 lžíce oleje, 1-2 sterilované nebo sušené feferonky, 2 stroužky česneku, sůl, worcestrová omáčka, olej na smažení
Postup přípravy:
Vepřové maso nakrájíme na malé plátky, cibuli na tenká kolečka, přidáme všechny ostatní suroviny, vložíme do lednice, kde necháme odležet alespoň do druhého dne, nejlépe však 3-4 dny.
Poté osmažíme na rozpáleném oleji.
Podáváme s rýží jako vhodnou přílohou.
Další recepty:
vepřové maso v mrkvi, marinovaná vepřová žebra, vepřové maso na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na česneku, vepřová kýta na žampionech, bílém víně a smetaně, vepřové maso ve feferonkové marinádě, medová marináda, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové plátečky po zahradnicku, pohádková vepřová kýta
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.