Recepty > vepřové maso > vepřové maso ve feferonkové marinádě
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
600 g vepřového masa
Marináda: 2 lžíce oleje, 1/2 lžičky vegety, 1/2 lžičky worcesterské omáčky, 2 vejce, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 1 lžička bramborového škrobu, 5 nasekaných feferonek
Postup přípravy:
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na nudličky. Vytvoříme marinádu smícháním uvedených surovin a přidáme nudličky masa. Vložíme do lednice, kde necháme do druhého dne marinovat.
Druhý den marinované maso vložíme na rozpálený olej a zprudka smažíme, až je měkké.
Vepřové maso ve feferonkové marinádě podáváme s chlebem a zeleninovým salátem.
Další recepty:
vepřové maso v mrkvi, marinovaná vepřová žebra, vepřové maso na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na česneku, vepřová kýta na žampionech, bílém víně a smetaně, vepřové kotlety na houbách, medová marináda, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové plátečky po zahradnicku, pohádková vepřová kýta
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.