Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřové maso ve feferonkové marinádě

Recept - Vepřové maso ve feferonkové marinádě

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

600 g vepřového masa
Marináda: 2 lžíce oleje, 1/2 lžičky vegety, 1/2 lžičky worcesterské omáčky, 2 vejce, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 1 lžička bramborového škrobu, 5 nasekaných feferonek

Postup přípravy:

Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na nudličky. Vytvoříme marinádu smícháním uvedených surovin a přidáme nudličky masa. Vložíme do lednice, kde necháme do druhého dne marinovat.

Druhý den marinované maso vložíme na rozpálený olej a zprudka smažíme, až je měkké.

Vepřové maso ve feferonkové marinádě podáváme s chlebem a zeleninovým salátem.

Další recepty:
vepřové maso v mrkvi, marinovaná vepřová žebra, vepřové maso na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na česneku, vepřová kýta na žampionech, bílém víně a smetaně, vepřové kotlety na houbách, medová marináda, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové plátečky po zahradnicku, pohádková vepřová kýta

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.