Recepty

Recepty > polévky > vietnamská hovězí Pho

Vietnamská hovězí Pho

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 velké hovězí kosti, 2 kuřecí trupy, 2 cibule, 5 centimetrů zázvoru, asijské rýžové nudle, uvařené hovězí maso, polovina svazečku cibulky, čerstvý koriandr nebo bazalka

Recept na přípravu:

Kosti a kuřecí trupy pořádně opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, uvedeme do varu a odstraníme vzniklou pěnu. Cibuli opečeme na grilu nebo nad plamenem a přidáme ke kostím a trupům. Taktéž opečeme oloupaný zázvor, rozmačkáme ho a přidáme do polévky. Vaříme na malém plameni pět hodin a pak přecedíme. Samostatně uvaříme rýžové nudle. Do misek naložíme polévku, přídáme těstoviny, nakrájené na tenké nudličky uvařené maso a ozdobíme ji nakrájenou cibulkou a lístečky koriandru.

Další recepty:
Brokolicová krémová polévka s kostičkami rohlíků.
Kulajda z kyselých hub ke které přidáme nakrájené uvařené vejce.
Vichyssoise krém je francouzské jídlo.
Kuřecí vývar s nudlemi vaříme doměkka.
Hustá květáková polévka zahuštěná polohrubou moukou.
Pyré z červené řepy podáváme ke slaninovým knedlíkům.
Cibulačka z červené cibule kterou podáváme se zapečenými sýrovými toustíky.
Hovězí vývar s houbami který ozdobíme drobně posekanou petrželkou.
Fazolačka s uzeným masem a bramborem.
Andaluské gazpacho podáváme s pečivem.
Krémová bramboračka kterou podáváme s osmaženou bramborou.
Dršťková polévka z václavek do které vmícháme prolisovaný česnek.
Boršč z červené řepy vaříme, dokud zelí i brambory nezměknou.
Vietnamské jídlo

Recepty
Motto

Vietnamská hovězí Pho má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.