Recepty

Recepty > vánoční cukroví > višně v kakaovém krému

Višně v kakaovém krému

Potřebné suroviny:

125 g moučkového cukru, 125 g 100% tuku, 6 kakaových pudinků, 4 lžíce kakaa, 1 vanilkový cukr, 1000 ml mléka, 4 lžíce javorového sirupu

Postup přípravy:

Připravíme si plech, který vyložíme pečicím papírem.

Za stálého míchání vařte nad parou všechny suroviny do zhoustnutí. Vychladlé promíchejte do hladka a pomocí zdobítka na dorty plňte do poloviny papírových košíčků. Položte višeň, nastříkejte krém a nahoru položte oříšek. Nechte ztuhnout.

Další recepty:
Mozartovy koule necháme ztuhnout.
Pařížské koule z tatranky.
Skořicové kuličky namáčejte v čokoládové polevě.
Kokosové pusinky z kondenzovaného mléka pepčeme dozlatova.
Žloutková kolečka obalíme rozdrcenými ořechy.
Tmavá kokosová čokoláda daná vychladit.
Vánoční ovoce necháme zaschnout a uložíme.
Vánoční nugát nechte 15 dní uležet.
Ořechová srdíčka nechte 2 dny odležet.
Vánoční cukroví s medem a ořechy máčíme v čokoládové polevě.
Košíčky s krémem a rozinkami plníme máslovým krémem a ozdobíme.
Recept na pampeliškový med z květů pampelišek.
Sezamové kuličky s medem vkládejte do papírových košíčků.
Fíkové vánoční cukroví

Recepty
Motto

Tuto pochoutku přináší recept višně v kakaovém krému.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.