Recepty > omáčky > višňová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
5 lžic vypeckovaných višní, 2 lžíce majonézy, 2 lžíce kysané smetany, špetka skořice, 50 ml višňového sirupu, špetka cukru
Jak připravit tento recept:
Višně pokrájíme nadrobno, smícháme s ostatními přísadami a ihned podáváme.
Další recepty:
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat kterou podáváme s plátkem hovězího masa.
Čatní z manga necháme vychladnout.
Smaženice z hub s chlebem.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Pomerančová omáčka k masu zvěřině či drůběžímu.
Kuře na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Čatní z cukety necháme vychladnout.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Cuketa plněná rajčaty se strouhaným sýrem.
Fazolky na smetaně s hovězím masem které prohřejeme.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Omáčka na špagety z rajčat
Dozvíte se zde, jak se připravuje višňová omáčka a recept na přípravu.