Recepty

Recepty > polévky > vývar s bryndzou

Recept - Vývar s bryndzou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g bryndzy, 1 cibule, 1 litr masového vývaru, 2 krajíce černého chleba, mletá sladká paprika, sůl, kmín

Recept na přípravu:

Nakrájenou cibuli, sůl, papriku a kmín vložíme do vývaru a 20 minut vaříme. Do polévkové mísy rozdrobíme bryndzu a nalámaný chléb a zalijeme horkým přecezeným vývarem. Zakryjeme a necháme přikryté asi 4 minuty, aby se bryndza rozpustila.

Další recepty:
Polévka česnečka s bramborem.
Slepičí vývar s vajíčkem a rýží.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Anglická polévka - nakrájené skopové maso vložíme do vody...
Česnečka posypaná sýrem.
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Hovězí vývar s houbami sušenými.
Rajčatová česnečka z čerstvých rajčat.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Boršč s cuketou - zeleninu (s výjimkou rajčat) nakrájíme na malé kousky...
Polévka z uzeného kolena

Recepty
Motto

Ochutnejte recept vývar s bryndzou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.