Recepty

Recepty > polévky > vývar s kapustou, rýží a žampiony

Vývar s kapustou, rýží a žampiony recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

30 g másla, 2 žampiony, 20 g celeru, 20 g petržele, polovina malé kapusty, masový vývar, 3 lžíce rýže, sůl, mletý pepř, 100 g strouhaného sýra

Recept na přípravu:

Na másle podusíme očištěné a nakrájené žampiony, očištěnou a nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem, přidáme spařenou rýži, osolíme a opepříme a vaříme tak dlouho, až je rýže měkká. K vývaru podáváme strouhaný sýr.

Další recepty:
Hovězí guláš na červeném víně s chlebem nebo houskovým knedlíkem.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Zeleninový krém zasypeme nadrobnou pokrájenou zelenou petrželkou.
Polévka šči společně podáváme omáčník s mírně kyselou smetanou.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Halászlé z ryb.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Vichyssoise podáváme zastudena.
Boršč bez masa z tofu.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Sýrová polévka s bramborem posypaná nastrouhaným eidamem.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Ochutnejte recept vývar s kapustou, rýží a žampiony.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.