Recepty > polévky > vývar s pohankou a kroupami
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr uzeného vývaru, 2 hrsti malých krupek, 2 hrsti pohanky, 2 stroužky česneku, 1 lžička majoránky, kousek uzeného masa, sůl
Recept na přípravu:
Do horkého procezeného vývaru vložíme krupky a pohanku, utřený česnek a majoránku a vaříme do změknutí (přibližně čtvrt hodinku), přidáme nařezané kousky uzeného masa a podle chuti osolíme.
Další recepty:
Telecí polévka s bramborem a kořenovou zeleninou.
Smetanový vývar z uzených žebírek která uvaříme v tlakovém hrnci.
Kedlubnová polévka s rýží a karotkou.
Vajíčková polévka se zeleninou.
Uzený vývar se zeleninou a hlívou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které zavaříme...
Sýrová polévka s bramborem.
Bramboračka s kouskem párku.
Slavnostní vepřová žebírka flambujeme.
Krémová rybí polévka recept.
Bramboračka s kroupami
Ochutnejte recept vývar s pohankou a kroupami.