Recepty

Recepty > polévky > vývar se zeleninou

Vývar se zeleninou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 lžíce oleje, 1 malá cibule, 2 stonky celerové natě, 3 zelené papriky, 200 g rajčat, sůl, mletý pepř, 8 plátků bílé veky, 2 vejce, masový vývar, 100 g strouhaného čedaru

Recept na přípravu:

Na rozehřátý olej dáme očistěnou, na nudličky nakrájenou zeleninu a oloupaná, na čtvrtky rozkrájená rajčata, osolíme, opepříme a dusíme do zhoustnutí. Poté zalijeme vývarem a zeleninu rozvaříme na hustou polévku. Plátky bílé veky obalíme v rozšlehaném vejci, dáme do polévkové mísy, zalijeme vroucí polévkou a okamžitě podáváme. K polévce podáváme strouhaný sýr.

Další recepty:
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Boršč bez masa z tofu.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Zeleninový krém zasypeme nadrobnou pokrájenou zelenou petrželkou.
Polévka šči společně podáváme omáčník s mírně kyselou smetanou.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Halászlé z ryb.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Vichyssoise podáváme zastudena.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky kořenovou zeleninu nahrubo nastrouháme.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Ochutnejte recept vývar se zeleninou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.