Recepty

Recepty > polévky > vývar z vepřových kostí s rýží a houbami

Vývar z vepřových kostí s rýží a houbami recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

masité vepřové kosti, 1 pórek, 1 šálek rýže, lesní houby, 5 stroužků česneku, majoránka, libeček, sůl, pepř, lžíce másla, petrželka, pažitka

Recept na přípravu:

Uvaříme kosti, měkké maso obereme a dáme stranou. Zvlášť si uvaříme rýži podle návodu. Houby nakrájíme, vložíme do pánve s rozpuštěným máslem, osolíme a podusíme. Ve vývaru povaříme jemně nakrájený pórek, česnek a dochutíme. Na talíře rozdělíme rýži, maso, houby, přelijeme horkým vývarem a hustě posypeme zelenými bylinkami.

Další recepty:
Zeleninová polévka s vmíchaným vajíčkem.
Česnečka se sýrem a šunkou zjemníme lžíčkou másla.
Pórková polévka s taveným sýrem pomalu prohřátá.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Vývar z morkových kostí se zeleninou.
Kuřecí vývar s nudlemi a masem z drobů.
Vločková polévka s mlékem a žloutkem kterou zjemníme kouskem másla.
Zelný vývar z uzených kostí s mlékem.
Koprová kulajda do které vmícháme pokrájená vejce.
Krémová zelňačka s osmaženou houskou.
Zelňačka s fazolemi ke které přilijeme šlehačku.
Uzený vývar s kroupami

Recepty
Motto

Ochutnejte recept vývar z vepřových kostí s rýží a houbami.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.