Recepty > polévky > za deset minut je hotovo
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
60 g anglické slaniny, kousek cibule, 100 g mrkve a celeru, lžíce hrubé mouky, 2 vejce, kostka masoxu, sůl, pepř, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Do hrnce vložíme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme ji rozpustit. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nastrouhanou zeleninu. Krátce ji osmažíme, přisypeme hrubou mouku a za stálého míchání restujeme dozlatova. Vklepneme 2 menší vajíčka a znovu mícháme, až vznikne vajíčková zásmažka, kterou zalijeme horkou vodou, zamícháme a přidáme kostku masoxu. Podle chuti osolíme a opepříme, krátce povaříme a nakonec ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Podáváme s osmaženými kostičkami chleba.
Další recepty:
Polévka česnečka s bramborem.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Anglická polévka - nakrájené skopové maso vložíme do vody...
Česnečka posypaná sýrem.
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Slepičí vývar s vajíčkem a rýží.
Hovězí vývar s houbami sušenými.
Rajčatová česnečka z čerstvých rajčat.
Vepřové koleno na červeném víně na sádle.
Boršč s cuketou - zeleninu (s výjimkou rajčat) nakrájíme na malé kousky...
Polévka z uzeného kolena
Ochutnejte recept za deset minut je hotovo.