Recepty

Recepty > polévky > za deset minut je hotovo

Recept - Za deset minut je hotovo

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

60 g anglické slaniny, kousek cibule, 100 g mrkve a celeru, lžíce hrubé mouky, 2 vejce, kostka masoxu, sůl, pepř, zelená petrželka

Recept na přípravu:

Do hrnce vložíme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme ji rozpustit. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nastrouhanou zeleninu. Krátce ji osmažíme, přisypeme hrubou mouku a za stálého míchání restujeme dozlatova. Vklepneme 2 menší vajíčka a znovu mícháme, až vznikne vajíčková zásmažka, kterou zalijeme horkou vodou, zamícháme a přidáme kostku masoxu. Podle chuti osolíme a opepříme, krátce povaříme a nakonec ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.

Podáváme s osmaženými kostičkami chleba.

Další recepty:
Polévka česnečka s bramborem.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Anglická polévka - nakrájené skopové maso vložíme do vody...
Česnečka posypaná sýrem.
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Slepičí vývar s vajíčkem a rýží.
Hovězí vývar s houbami sušenými.
Rajčatová česnečka z čerstvých rajčat.
Vepřové koleno na červeném víně na sádle.
Boršč s cuketou - zeleninu (s výjimkou rajčat) nakrájíme na malé kousky...
Polévka z uzeného kolena

Recepty
Motto

Ochutnejte recept za deset minut je hotovo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.